Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Rajtan, tajtan, Bonnie" by Bengt Linder # Book PDF Kindle ePub Free

Rajtan, tajtan, Bonnie

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Rajtan, tajtan, Bonnie
  • Author : Bengt Linder
  • Release Date : January 14, 2018
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 860 KB

Description

LITE FÖRSNACK ALLTSÅ

Bonnie Àr hÀr igen, du kanske lÀste om hennes helballa Àventyr med den store skÄdisen Bob Askersson nÀr hon satt i Bobs björk och lÄg under hans soffa och sÄ vidare. Det var bÄde knas och festligt. Och nu Àr hon som sagt hÀr igen i en ny jÀttefestlig grunka.



Bonnie, det Àr brallisen som hittar pÄ dom mest oanade saker och ibland blir en annan, Bengan Linder alltsÄ som prÀntar ner Bonnies Àventyr, ibland blir en annan alldeles vimsig i kastrullen. Men man försöker hÀnga med och det sÀjer jag med handen pÄ hjÀrtat att Bonnies Àventyr Àr exakta alltsÄ, helt exakta.

Och den hÀr gÄngen trasslar hon in sej i fotomodell- och Miss-branschen. Kul brallis, Bonnie.

Hon ber om sin glada hÀlsning och det gör en annan ocksÄ, Bengan Linder alltsÄ. Morsning pÄ er alla jÀttefestliga brallisar.

SÀjer alltsÄ Bonnie och Bengan Linder

B. Wahlströms rödgröna ryggar har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna Àr dokument av sin tid och bör lÀsas som sÄdana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget stÄr inte bakom eventuella Äsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, dÄ vi ser detta som ett digitalt tillgÀngliggörande av historiskt material.


Download Books "Rajtan, tajtan, Bonnie" PDF ePub Kindle